Προφίλ - Υπηρεσίες Α.Μ.Κ Ε.Π.Ε

Εταιρικό Προφίλ - Υπηρεσίες κατασκευών

Η Α.Μ.Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε είναι μία σύγχρονη βιομηχανική μονάδα που ειδικεύεται στο τομέα των μεταλλικών κατασκευών ,σωληνουργικών εργασιών ,συντήρηση εργοστασίων καθώς και πάσης φύσεως επισκευές και κατασκευές πλοίων.

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 ,με ιδρυτή τον Αθανάσουλα Αλέξανδρο ως επισκευές πλοίων στο Πειραιά αλλά και εν πλώ σε όλο τον κόσμο.

Από το 2004 και έπειτα, η Α.Μ.Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε, επεκτείνει την επαγγελματική της δραστηριότητα και στην Ελληνική Βιομηχανία με μεταλλικές κατασκευές και συντηρήσεις εργοστασίων.

Η Α.Μ.Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε κατά τη διάρκεια των 20 και πλέον ετών λειτουργίας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία μεγάλα έργα στην Ελλάδα αλλλα και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία απασχολεί μόνιμο, έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό καθώς πιστοποιημένους ηλεκτροσυγκολλητές και εφαρμοστές.

Η Α.Μ.Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε από το 2007 λειτουργεί στις ιδιόκτητες νεόκτιστες εγκαταστάσεις του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού με σύγχρονα μηχανήματα κοπής και διαμόρφωσης μετάλλου που προσφέρουν ποιότητα και αξιοπιστία.

Ισολογισμός 2014

 

 

Κλάδοι δραστηριότητας

Επισκευές Πλοίων
Μεταλλικές Κατασκευές
Επισκευές και Συντηρήσεις Εργοστασίων
Δίκτυα Σωληνώσεων
ΑΜΚ ΕΠΕ - www.amkepe.gr Virtual Tour 360 - Visit our company's facilities

Ενδεικτικό πελατολόγιο της εταιρείας μας

ΕΜΕΚ Α.Ε World Carrier Corporation Acs Courier Eurotankers Αχιλλεύς Α.Τ.Ε ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Pikey Navigation Pikey Navigation Zαμπετάκης Άγγελος ΜΟΝ Ε.Π.Ε Zαμπετάκης Άγγελος ΜΟΝ Ε.Π.Ε Μιχάλης Παπαϊωάννου Μιχάλης Παπαϊωάννου